En bra dag

 
Motivationen tryter men jag ska iväg till gymmet idag. Spinning ikväll. Om femtio minuter rättare sagt. Ska bli kul men jag har laddat helt fel idag. Druckit alldeles för lite vatten och glömde äta en frukt som mellanmål. Jaja, jag får köra efter dagsformen helt enkelt.
 
Idag har jag och Lucas haft besök av Ena och Dean. Vi åt fruktsallad och pratade och pratade. Mysigt och trevligt. Lucas kan ju inte sitta still en längre stund så det var bara att stänga dörren mellan hallen och vardagsrummet och gå runt, runt, runt i vardagsrummet. Det funkade. Och nu kryper Lucas nästan jämt. Så skönt att se. Och han vågar släppa oss mer och mer också när han står plant. Hoppas han snart kan gå själv, för jag borde ju egentligen gått ner flera kilo under dessa veckor då han velat gå och gå och gå.. 
 
Nej, dags att ladda inför träningen. Kanske slänger in lite squats också efter. Få se vad jag orkar. 
Lucas flörtar med alla..
 
 

Lycka


Lycka är när man sitter i vardagsrummet och hör de man älskar
mest av allt i hela världen busa i rummet bredvid
och ur den minstas mun kommer ett glatt, härligt skratt.
 

Vilken dag!!

 
Idag har allt gått undan. Till max. Och detta handlar återigen om Lucas. Haha. Tänk vad ens liv ändras när ett barn gör entré. Förlåt för det enformiga men idag är jag så glad och stolt över Lucas.
 
Imorse så sa Lucas mamma. Nöjd. När Henke kom hem från gymmet så satt jag med Lucas inne på hans rum och Lucas stod framför mig och höll mig i handen. Helt plötsligt släpper han taget och står själv, i fem sekunder. Och inte nog med det. När vi skulle gå och handla så sitter jag igen på golvet med Lucas ståendes och Henke sätter sig framför mig. Lucas börjar gå när jag håller honom runt bröstkorgen och jag släpper varpå Lucas tar hans första två steg innan han fattar att ingen håller i honom och han stupar framåt. Allt gick så fort så jag vet inte riktigt om det räknas, men kul var det!!
 
Nu har Henke precis lämnat lägenheten. Lucas sover, han somande i hans säng idag igen efter bara 10 minuter , 20 minuter igår, och jag sitter och virkar och kollar hockey!!?? Det var det spm lämnades på tvn när Henke och Jocke gick för att bowla. Kul för dem och ja, kul för mig som får virka i min ensamhet!! Nu hoppas jag bara att Lucas fortsätter sova så jag får vara mer ifred. :)

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0