Solen lyser.. :/

Varför tog jag inte ledigt denna dag för? Haha. 21 grader i skuggan på balkongen. Och då var klockan inte ens nio. Så idag kan det bli en väldigt lugn dag i butiken eller en dag då vi knappt hinner äta lunch. Återstår att se..

Onsdag

 
Sitter som vanligt och äter frukost denna tid på morgonen. Ägg och flingor och film får starta upp min dag. Ska snart göra mig iordning för jobb. Och efter jobbet ska jag träna med Sofia. Blir nog styrketräning idag också. Överkropp som sist eftersom vi inte alls hade någon träningsvärk trots att vi la på mer vikt. Haha.
 
Igår så satt vi och kollade på en film, "Hugo" och ingen av oss riktigt förstod den eller tyckte att den var bra. Den var ju bra gjord men den slutade verkligen inte som man hade trott. Så den blir nog inte att se om. Men jag tror dock att det var min första Martin Scorsese film som jag sett, måste kolla igenom hans verk innan jag yttrar mig.. Nej det var riktigt, har inte sett hans filmer förut.
 
Och på lördag smäller det äntligen. Och vi ska åka! På min kusins bröllop. Vi var ju uppe i Falun på semestern för att träffa Martina och Daniel eftersom vi trodde att vi inte skulle hinna upp då jag jobbar på lördag. Men när vi satt och pratade, vilket vi gjorde i drygt tre timmar och hade jättetrevligt, så sa de att vissa delar i tidschemat inte kommer stämma exakt på lördag, vilket är planerat och det är bara en fördel för oss. Plus att när vi kom hem till Strängnäs igen så pratade jag med Lasse, som jag jobbar med då, om jag fick gå en halvtimme tidigare och det skulle inte vara några problem! Perfekt för då, om inget oväntat händer på vägen, komemr vi till och med komma tidigt! Så på lördag ska vi på bröllop! Vi ska se när de blir herr och fru Mullback. :)
 
 

För sällan..

 
Var ett tag igen sen jag skrev något. Har varken orkat eller haft lust. Det brukar vara det som gör det ;) Men man kanske skulle ta och uppdatera lite bättre. Jag har heller inte fotat så mycket detta år vilket jag tycker själv är oerhört tråkigt. Skulle vilja fota någon kompis men jag vet inte riktigt när jag ska ha tid med det.. Söndagarna går mer år att tillbringa tid med älsklingen eftersom jag jobbar sex dagar i veckan nu på sommaren.
 
Och de bilder jag tar lägger jag bara in på datorn och "visar inte upp" dem. Jag har knappt redigerat några bilder heller. Usch. Måste börja fota, kameran kanske ska få följa med mig varje dag hädanefter..
 
Var hemma hos mamma och pappa i söndags och få plockade jag alla dessa smultron och jag har dessutom ätit lika många innan, så många smultron har det aldrig blivit uppe his dem förut. Så gott, speciellt på strå.
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0