Då har jag börjat..

 
Julpyntandet är igång. När jag kom hem idag, kompade från 16.00, så började jag strycka gardiner. Var dock jobbigt att stå still så länge så jag orkade bara stryka gardinerna till vardagsrummet, så får jag ta resten på söndag.
Är så mysigt att julpynta men det är jag ensam om att tycka här hemma. Men det är bra för då får jag göra som jag vill. :)
 
Nu ska vi sätta igång något bra och mysa lite i soffan för imorgon ska vi upp och trängas med folk i Skärholmen. Köpa de sista julklapparna och hitta lite kläder till julafton. Svårt att veta om det passar då dock, eftersom man blir större för var dag som går.
 

 
 

Funderar/i-landsproblem

 
Jag har nu varit borta från facebook i ca en och en halv månad. Det är otroligt skönt att inte vara inne där då man ändå bara blir arg på vissa när de uppdaterar många gånger om dagen. Facebook har ju liksom blivit en del av livet. Men att uppdatera allt som händer i ens liv där är inte ens roligt att läsa.
 
Och nu är det ju så att om man vill delta i vissa tävlingar och liknande så måste man se dem/tävla via facebook vilket jag tycker är otroligt tråkigt. Men nu ska Babyproffsen ha en julkalender som uppdateras via facebook varje kväll med start ikväll så nu vill jag verkligen se vad de har att erbjuda. Så nu slits jag mellan att inte aktivera kontot igen eller om jag ska göra det. Detta kan vara mitt största i.landsproblem just nu. Ska jag sitta framför datorn eller inte? Är ju sjukt larvigt egentligen men vad ska man göra när allt från olika företag som man vill se uppdaterar allt där? Var mycket bättre förut när allt kom på mail. Så att faktiskt alla kunde ta del av alla erbjudanden, för faktiskt så är det så att alla inte är medlem på facebook.
 
Och om jag nu skulle bli medlem igen snart så kommer jag som sagt var rensa på alla de "vänner" som jag ändå inte har någon vidare kontakt med eller vars uppdateringar jag inte vill läsa om vareviga dag..
 
 

Lite vardagslyx på torsdagskvällen.

 
När vi hade ätit klart så kände jag att det var dags att ta en litet fotbad. Sagt och gjort så fyllde jag min lilla balja med varmt vatten och lite tvål. Var så skönt att stoppa ner fötterna i vattnet då det blir ganska jobbigt när man går mycket på jobbet. Sedan filade jag fötterna så nu är de babylena. Ska nog låna pappas fotbad som han fick i julklapp för något år sedan när vi åker upp i helgen, då ska jag bada fötterna varje dag!
 
Och idag hoppas jag att jag orkar sitta uppe för att kolla på Jamie Olivers Jul, inte för att det börjar sent men med ryggontet så orkar jag inte så länge i soffan som jag skulle vilja. Har två dagar i rad gått och lagt mig i sängen för att avbelasta ryggen mer och Henke har undrat vart jag tagit vägen. Haha.
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0