Redigering pågår

 
Förra lördagen, den 17 maj, så hade jag fått äran att fota ett par vänners bröllop. Dessa två har lärt känna genom gymmet, då de båda varit mina instruktörer i spinning, core, en gång crossfitpartner och tabatacoach. Genom åren så har vi lärt känna varandra bättre och det kändes så kul när de frågade mig om jag ville fota! Självklart. Att få skratta åt dem, så som de skrattat åt mig när de gett mig och resterande gruppen jobbiga övnigar. Payback is a bitch.
 
Nej då. Allt gick galant och de var såå otroligt fina. Skrattade dock åt dem och med dem ett par gånger under dagen. De är så fantastiska och jag är så glad att jag lärt känna dem och hoppas på att vår bekantskap ska fortsätta. Och detta par är så fantastiskt nördiga på sitt egna sätt, men åh vad glad man blir.
 
 Anders ♥ Jenny
17 maj 2014
Aspö Kyrka
Inte Losertecknet, utan Love-tecknet
 
 
 

Mors dag

 
Söndagen den 25 maj. Mors dag. Vaknade till en solig och varm dag igen. Termometern visade 17 grader (!!) kl 6 på morgonen. Puh. Kommer bli varmt och svettigt idag med. I eftermiddag kommer mina föräldrar och syskon och firar oss, jag fyllde i tisdags och H fyller på tisdag. Har bakat min favorittårta på morgonen, marängtårta. Och hittills har den blivit perfekt! Väntar på den sista botten som svalnar lite i ugnen, så att den inte ska sjunka ihop direkt. Ska bli så gott! Mmm.
 
Och Lucas hade inte glömt att det var morsdag, fick ett fint grönt paket av honom som innehöll en brödlåda. Perfekt! Lucas vet precis vad jag behövde. :)
 
 
 
 
Min fina glada prins. Är så glad att jag får vara din mamma! ♥
 
 
 

Nu fan är det dags.

 
Nu får det vara nog. Nu ska fläsket bort! Jag har bestämt mig. Men hur fan ska det gå? Jag som är så jäkla kräsen när det gäller mat? Inte äter sallad. Jag få helt enkelt se det som så att det är en månad av mitt liv, en månad. Kom på nu att midsommar kommer infalla under min månad, men det kommer fler midsomrar.
 
Jag ska nämligen köra Kick-start, exakt samma schema som Fitnessfighten (som är mer känt) men man tävlar dock inte. När men ser andra människors resultat så vill jag såå gärna också göra detta men det som skrämmer mig är att man ska äta så mycket mer annorlunda mot vad man gör idag och att man ska äta var tredje timme. Att man inte får dricka alkohol, ja det är absolut inget problem för mig. Haha. Kanske blir det när jag inte får?
 

Jag ska i alla fall anmäla mig på tisdag och börja köra 1 juni, så att jag får en "sammanhängande" månad. Lättare att hålla koll på dagarna då. 
 
Tur att jag hinner fira oss då, för i helgen kommer det bjudas på tårta, även nästa helg. Sista godsakerna på en månad. 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0