Känslorna svämmar över!


Vi är uppe hos mamma och pappa ikväll. En lugn Valborg med andra ord. God mat och Henke, mamma och pappa har dessutom spelat klart Monopol, det har bara tagit fyra kvällar här. Jag satt dock och virkade lite. Har fastnat totalt för amigurumi!!

Och när vi är här då byter mamma blöja på Lucas. Allt för att få egentid med honom. Skönt för mig. Men jag låg med på sängen nu vid senaste blöjan, för drygt tio minuter sen. Och då låg jag och killade Lucas på halsen och där helt plötsligt, på mammas och pappas säng, så skrattade Lucas för första gången! Mamma och jag tittade snabbt på varandra och började själva att skratta och skrika efter Henke så att han skulle komma och höra själv. Men då var han väldigt svårflörtad eftersom vi jublat högt vid första skrattet! Och det var ett så ljuvligt skratt! Jag är överlycklig!

Och här är min första amigurumi, han heter Francis och är från Frankrike, därav baskern och den gröna scarfen.

Tidig amning

 
Ja rubriken säger allt.
Jag hoppas dock att Lucas somnar om snart så att jag får sova snart igen. Men idag tog jag med mig täcket ut till soffan, ska somna om här. Med tanke på vad klockan är så hade jag normalt legat kvar i sängen då Henke ska upp och jobba, men idag är han ledig pga att han ska till en sjukgymnast. Och så har vi glädjen att ha honom hemma imorgon också eftersom det är 1 maj då. Ska vi ge oss ut ocg demonstrera kanske? Nej, skulle inte tro det.
 
 

Över en vecka sen

 
Rubriken kan man tyda lite som man vill. Eller ja, det finns två sätt. Antingen är jag sen som i efter eller så är det tidsmässigt sen. Jag kan tycka att det handlar om både och. Förra lördagen så fyllde min vän Nettan år och då åkte jag till bowlinghallen där de skulle spendera kvällen, bara för att gratta henne och överlämna en present från mig, Malin, Fatima och Oskar. Och det är just det, som jag glömt bort att skriva om. Men bättre sent än aldrig.
 
Hela gänget som festade loss i bowlinghallen
Och Lucas fick vara hos Nettan.
 

Av alla bakisbilder och fyllebilder jag såg dagen efter så verkade det som om det hade riktigt roligt och det hade självklart varit roligt om jag hade varit med, men det funkade inte just då eftersom Lucas inte tog flaskan så bra.
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0