Heeelg!! F*ck yeah!


Klockan 18.00 idag kliver jag av jobbpasset för denna vecka! Och förra veckan var sista veckan då jag jobbade hela veckan (utom söndag) så denna helg är jag ledig! Så underbart skönt. Denna helg ska spenderas med att först umgås med massa underbara vänner så en av dem ska flytta tillbaka till Örebro för att plugga igen! Sjukt kul och mysigt. Får se hur länge jag orkar dock.

Imorgon ska vi, jag och min älskling, åka till Eskilstuna och hämta ut min nya mobil. Eftersom jag tappade min i tisdags rakt ner i golvet så funkar det inte att ringa till mig eller från men imorgon är det fixat. Ska också passa på att shoppa lite nya kläder när man åker till storstan. Har en del som är bestämt vad jag ska köpa men så hoppas jag att jag hittar en tröja jag sett på H&M och att den passar som jag vill.

På söndag ska vi åka till Heron med älsklingens systerdotter för att kolla på Brave. Fantastiskt bra att bjuda med barn att gå på bio så man med gott samvete kan gå och se alla underbara Disneyfilmer som man vill se!

Och så är det ju så att jag är ledig även på måndag. Då ska jag åka till Järna och käka lunch med mina gamla kollegor, ta en titt i deras fina inredningshylla och så när jag är hemma så måste lägenheten få sig en omgång! Fint ska det bli!


Helgens planer!Motion är bra va?

Eftersom jag är så dålig på att ta mig till gymmet när inte Sofia är med så får jag kompensera det med att gå ut och gå, som jag varit otroligt dålig med sista tiden. Men igår när det var så fint väder på kvällen så snörade vi på oss promenadskorna och tog en sväng! Riktigt skönt att komma ut i dn friska luften, så frisk den nu är med all avgaser, istället för att kolla på tv och alla serier man redan sett. Blir nog en sväng ikväll också om vädret håller i sig! :)

28 dagar kvar

 
Om 28 dagar är jag ledig, kommer vara ledig ett antal dagar innan det, men då ska jag iväg på lite roligheter. Inget som jag kan avslöja nu tyvärr men kanske dagen efter. :)
 

I lördags var jag och Elin, min granne, på bio. Vi kollade på Magic Mike och oj oj oj vilka fina killar. Men jag trodde verkligen att det skulle vara mer dans än vad det var i filmen. Och kanske lite mera hud. ;) Och som Lisa, min syster, sa: Allt i mitten kunde de ta bort.. Tyckte ändå att filmen var okej, så jag kanske kommer köpa filmen så att man får se den igen.
 
Efter bion när vi åkte hem så stannade vi till hos Sofia som hade en förfest innan beachen. Trevligt att träffa dem som var där och att se Sofias och hennes pojkväns hus. Har aldrig varit förtjust i funkishus men då hade jag heller aldrig varit i ett. Blev glatt överraskad och skulle nu kunna tänka mig att bo i ett sådant hus.
 
När vi sedan kom hem så började jag fixa mig för att gå ut. Blev så sugen på att gå ut på Beachen när vi var på förfesten så det var precis vad jag gjorde. Fullt med folk, roligt att träffa massa människor och rätt bra musik. Orkade dock inte vara kvar längre än till ett. Som vanligt de senaste två åren då vi gått ut. Haha.
 
Men en kanonhelg var det och nästa helg kommer bli ännu en!
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0