The one and only
I Thailand lät jag göra denna underbara klänning. Modellen är en klänning från H&M ursprunligen men med ett enfärgat tyg istället för blommigt. Och med ett foder så att man kan ha den även en kylig sommarkväll! Nu ska jag bara införskaffa ett par passande skor till min fina skapelse.

Omställd


Har precis njutit av en otroligt god och nyttig frukost. I Thailand blev det bara lite youghurt och vid något tillfälle när vi åt på någon restaurang till frukost blev det även någon macka eller flingor till. Bakade bröd igårkväll och det var så himla gott med riktigt bröd istället för vitt rostbröd.

Och jag är även omställd på svensk tid nu. Sov inte något på hela dagen igår utan gick och la mig vid halvtio och sov nästintill hela natten tills klockan ringde. Känns jäkligt skönt att inte vakna kl 3 och inte kunna somna om. Henke har däremot inte haft lika mycket tur. Började med att han kräktes igår innan jag gick och la mig sen har han sovit på soffan stackarn och fått sprungit på toa hela natten..

Ikväll ska jag försöka
lägga upp några bilder från resan. Blev en hel del faktiskt. :)

Hemfärd


Nu lämnar vi snart sol
, bad och underbara kvällar. Lite sorgligt för vi har haft det förjäkla bra på semestern. Funnit nya vänner och träffat gamla. Jag sitter ensam på hotellrummet och är nyduschad. De andra kommer snart en och en för att göra sig klara de med. Taxin går inte fören om tre timmar men jag känner inte att jag måste dra ut mer på att vara på stranden. Skönt att i lugn och ro göra sig iordning och kunna blogga en sista gång innan vi är hemma i Sverige igen.

Vi landar runt sex-sju tiden imorgon, måndagmorgon, och det ska bli skönt att komma hem på samma gång. Har nog blivit brunare än vad jag blivit de tre senaste utlandssemestrarna som jag varit på, konstig vore väl annat när vi haft kanonväder alla dagar utom kanske två.

Mamma och jag på Phi Phi

 

 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0