Det blir såå fint.


Denna helgen har gått till att göra om i vardagsrummet. Hade en lång checklista på vad som skulle hinnas med:
* Såklart måla om, vilket innebar att tapeterna skulle ner och vi skulle spackla alla väggarna.
* Måla klart i köket som jag skjutit upp på tok för länge.
* Rensa kläder och sådant vi inte använder längre.
* Måla dörren till sovrummet.
* Åka och shoppa.

Vad hann vi med då?
INGET!! Jag hade räknat med att få ner tapeterna på fredagen och spackla då också. Där sprack det! Tapeterna, fem lager!, fick vi ner det sista igår vilket innebär att vi har idag spacklat och slipat klart.
Och det värsta är att vi måste måla om taket tack vare att tapeterna drog med sig färgen och tapetnedångaren missfärgade även färgen. Så vi får lägga en helg till på detta. Känns astråkigt men hellre det än att det blir dåligt gjort för det är ingen annan som gjort det bra tidigare, fem lagers tapet med massa skarvar på olika bredd.
Men nu så, nu börjar det bli bra.

Så nu ska jag göra det enda rätta. Koppla av framför tvn och vila upp mig inför jobbet imorgon.


Lördagskul


Igår efter jobbet hade jag och Jennifer, en kompis till min syster, bestämt att vi skulle träffas och ha en liten fotosession. Det var riktigt roligt och det blev många bra bilder. Upptäckte nog också att jag, tror jag, är bäst på portträtt. Men att ta helkroppsbilder måste jag bli bättre på. Och att våga säga vad personen i fråga ska göra. Det är ju det absolut viktigaste! Men som sagt blev det många riktigt fina bilder! 

Vi har redan bestämt att vi ska ses någon gång i sommar också och fota lite! :)

 

 

 

Under 100!!!


Idag är det 98 dagar kvar tills vi åker till New York! Vad underbart roligt det ska bli! Längar som en tok! Då börjar även årets semester, ska dock jobba två dagar när jag kommer hem men vad gör det när man varit ledig i en vecka då man varit i New York och sen ska vara ledig i två veckor till efter det!

Sen att träffa lilla Lisa ska bli helt fantastiskt! Som jag kommer tjata om detta! ;)

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0