Timemachine..


Idag har jag hunnit med mycket. Jobbat, träna, sola, lagat mat med Henke, skjutsat honom
till en fest och nu kollat klart på en riktigt bra film. "Take me home tonight". Så jävla bra
musik så jag blir tokig. Nytt album ska göras på Spotify.

Och varför är jag född på 80talet? Jag hade velat uppleva 80-talet. Alltså varit född kanske 1967.
Kläderna, musiken och framförallt killarna. De skådisarna som var populära där går inte av
för hackor. Vad sägs om Judd Nelson från Breakfast Club, Emilio Estevez från samma film,
Harrison Ford i Jakten på den försvunna skatten, Kevin Bacon från Footloose, Richard Gere från
En officer och en gentleman, Kevin Costner från Drömmarnas fält, Mel Gibson från Dödligt vapen
och någon som absolut inte får glömmas är såklart Patrick Swayze från Dirty Dancing, vem vill
liksom inte vara i hans famn på dansgolvet  och bli upplyft.. Mmmm.. Ta mig tillbaka!

Och som sagt var musiken! När den spelas på krogen, då mår jag som bäst.
Nu ska jag kika på Dirty Dancing. Drömde ju ändå om Patrick häromkvällen.

hoppas på ändring


Min julklapp till mig själv är beställd! En premumeration på en tidning. Och inte vilken tidning som helst utan otroligt duktiga Emelie Ohlssons tidning. Jag tog chansen till ett kanonerbjudande. Emelie Ohlssons blogg har jag läst i snart två år, tror jag det är, och jag har dessutom köpt en av hennes webbkurser. Och jag är supernöjd. Bara en månad efter att jag köpt hennes kurs så tog jag betydligt mycket bättre bilder så det har varit värt pengarna. Men nu hoppas jag på ännu bättre bilder då man också fick med tre andra varor i erbjudandet. Kanske lagom tills jag ska fota bröllopet i december. :)

Sen blir det inte så mycket mer shopping eller nöjen denna månad. Bara Ladies Night då som är nästa vecka! Känns som igår då jag skrev att vi bokat biljetterna. Ska bli jäkla kul!! :)


Nu är det dags att bli vuxen


När jag var liten, yngre rättare sagt, så kunde min pappa tjata på mig/oss att vi skulle städa våra rum. Ibland gjorde vi det men så var det också en hel del tillfällen som vi struntade i det och då kunde han städa åt oss i ren protest. Haha.

Och när man sen flyttade hemifrån så var det ingen som städade åt en, men jag levde i kaoset förutom när jag hade fest och när man då och då hamnade i ett städhumör. Och hur fint man än tycker att det blir när man städat så stökar man alltid till det. Jag och Henke är båda 23 år och är fortfarande dåliga på att städa, men nu ska det bli ändring på det.

Igår när jag var ledig så storstädade jag allt utom badrummet, som ska städas ikväll, så nu har vi infört städböter. För att vi ska ha det snyggt och prydligt så länge som det bara går så får den som inte plockar undan sin disk, kläder och annat som används böta 10 kronor. Kommer bli lite som en tävling om jag känner oss rätt. Några kanske det verkar hur löjligt som helst men jag är beredd att göra detta för att få ett mer städat hem! :) haha

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0