Örebrooooo


Vilken rolig och skön helg vi har haft. Skrattade så att jag grät på Özz Nüjen show "Dålig Stämning", kan verkligen rekomendera den! Han skulle tydligen komma tillbaka till Örebro i höst och då vill jag åka dit igen. Eller om vi tar någon annan stad då. Men honom ska jag se igen!

Sedan att få träffa min alldeles underbara barndomsvän och få umgås med honom var perfekt. Vi gick ut på Strömpis i fredags efter Özz, men vi stannade inte så länge eftersom vi båda hade varit vakna sedan 5 på morgonen. Vilket var otroligt synd annars hade jag fått träffa en annan gammal klasskompis också. Lördagen tillbringade vi på stan, lunchade och shoppade. Åt lite middag sedan åkte vi till Pontus lägenhet och festade lite. Vi drog ner på stan sen igen där vi skulle gått in på Frimis och sett Timbuktu men det räckte med att stå utanför där vi även kunde se honom och höra honom utmärkt. Gick vidare till Stora Örebro och drack lite drinkar, som Micke bjöd på. Tackar tackar.

Och igår blev det en liten kusinträff hemma hos min kusin Linda och hennes barn. Barnen var mer intresserade av tvspel och mobiler men så är man väl i den åldern. Jättemysigt och en otroligt god citronkaka. Den ska bakas och bjudas på inom en snar framtid.

Nu ska vi fira valborg, hemma i vår soffa framför en film. Har varit en otroligt fin dag idag och jag hoppas den blir bra imorgon också. Ska försöka ta mig ut och fota lite självporträtt då! :)

Komp?


Den sista timmen på varje arbetsvecka brukar gå riktigt långsamt, om det inte är en massa kunder, så idag tror jag att jag kompar den sista, långa och tråkiga timme! Kanske två?! :) Måste ju hinna packa innan Örebro!

Uschabuscha


I flera nätter har jag haft jättekonstiga drömmar. Jag minns inte en enda, men jag har sovit oroligt hela veckan. Nattens dröm minns jag dock. Jag drömde att jag vaknade kl fem, gick upp och duschade, åt frukost och allt vardagligt, precis som jag ska göra på morgonen. Och så vaknar jag i ett ryck och tror att klockan är sju och att jag har försovit mig. Då var klockan halv fyra. Detta var andra gången denna vecka som jag vaknar mitt i natten och är orolig för att jag har försovit mig.

Idag ska vi ju i alla fall åka till Örebro! Ikväll ska vi gå på standup och imorgon gå och mysa på stan. På söndag ska vi åka till min kusin och fika! Kommer bli så trevligt då vi inte setts på jättelänge! :)

 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0