fartfyllt resten av veckan


Maten tills imorgonkväll står i ugnen, tjälknöl! Det var Jimmys beställning. Han kommer imorgonkväll från Varberg och då börjar den fartfyllda helgen. I allafall för dem. Henke har tagit ledigt på fredag för att göra honom sällskap och även Jocke gör dem sällskap. Och på fredagkväll ska Jimmy och Henke åka upp på Avicii och dansa och supa runt. Jag däremot ska ha en liten filmkväll med några tjejkompisar. Exakt vilka som kommer vet jag dock inte. Haha.

På lördag ska
jag börja dagen med att gå på Zumba, om jag orkar uppe efter att eventuellt ha hämtat killarna på fredagsnatten. Sen är det bara att ladda om till fest istället. Man måste ju passa på när man får besök.

Och idag ska jag boka fyra biljetter. Till årets Ladies Night! Martin Stenmarck, Andreas Johnsson, Hasse Brontén, Anders Timell och Magnus Uggla!! Fy tusan vilket härligt gäng. Ska blir så kul att se vad Magnus kommer hitta på. Stod ju bredvid honom i frukostbuffén i Göteborg när vi var där men jag vågade inte säga något. Haha. Fega jag. Detta år har vi tillåtit Emma, min syster, att få följa med. Lisa, min andra syster, fick också tillåtelse men hon vet ju inte när hon kommer hem från Usa. Det med tillåtelsen är att detta har varit min och mammas helg som vi åker på Ladies Night, till min moster men nu har vi släppt in mina syskon. :P

sov som en guuud!


Igår bakade jag typ de godaste bullarna jag någonsin har bakat. Och det var första gången jag "snurrade" bullarna och de blev jävligt stora! Så måste nog baka snart igen så att jag få lagom, perfekta bullar. Men goda blev de i alla fall. Nästa gång blir det lite mera kardemumma som är det godaste i bullar.

Det blev även en spontanresa till Skärholmen där vi gick in på Åhlens, hittade det jag ville ha och åkte vidare till NikeStore där Henke hittade det han ville ha och sen åkte vi hem. Vi var så jävla trötta så det var inte den bästa shoppingturen men bra var nog det.. Och eftersom vi var så trötta så bäddade vi rent sen med våra nya sängkläder från Åhlens. Deras mix&match var helt underbar! Önskar mig mer av det tills när jag fyller år!
 

 

 

är det fredag idag?


De senaste dagarna
så har jag vaknat och varit ovanligt trött på morgonen. Kan vara så att jag inte kan vara uppe sent på kvällarna längre så jag får nog göra så att jag kollar på BigBrother på morgonen efter istället. Bättre än att jag ska gå runt och bli en zombie. Eller så är allt jag behöver en riktig sovmorgon!

Idag är det fredag men det känns inte som det, känns som torsdag typ, så är det enbart för att jag var ledig i tisdags och då blir man smått förvirrad resten av veckan. Ikväll är det i alla fall storhandling som står på schemat. Och nu när New York är bokat så måste vi bli bättre på att äta det vi, eller mer jag, bestämt för att spara pengar.

Och imorgon kommer
ett par tjejkompisar hit. Vin, tjejsnack, Singstar, Lets Dance3 och chokladkakor. Var så länge sen vi träffades hemms hos mig. Ska bli riktigt trevligt!

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0