Lördagen


I lördags tog vi oss ur lägenheten! Tidigt dessutom. Klockan sex ringde klockan och jag började med att mata Lucas. Det är det är det smidigaste med att Lucas har en sond, man kan mata honom när man själv vill även när han inte vill äta men måste äta. Vid halv åtta så hade vi packat in oss i bilen och begav oss till...

Järna trä. De hade öppet hus och nu när vi inte låg på sjukhus så passade vi på att åka dit. Dels för att shoppa lite och för att hälsa på alla gamla jobbarkompisar. Det var mycket trevligt! Både jag och Henke grundade lite saker. Henke köpte på sig lite maskiner och jag hittade lite ljuslyktor och en trälåda. Sådant kan man få för mycket av, ja ni läste rätt. Man kan få för mycket av vissa saker, men vilken tur då att jag har rensat i den kategorin. Och Lucas då, han skötte sig jättebra. Han hälsade på alla och sedan efter lite mat så somnade han i vagnen.

Vi hann dessutom svänga förbi Lucas faster Linda och hans kusiner innan vi åkte hem. Alltid trevligt att träffa dem även om det blev en snabbis denna gång. 

Två rundor på två dagar

 
Igår tog jag mig till spåret i Uppsala stadskog. Tanken var att jag skulle köra lite intervaller. Efter uppvärmning, en löpning och en promenad intervall så fick jag håll och dessutom så strulade runkeeper där jag skulle ha en timer på intervallerna. Så jag gick resten. Blev 2x3.5 km på lite över timmen.
 
Idag så tog jag mig dit igen. Började med uppvärmning igen och sedan intervallerna. Gick betydligt bättre idag. Mot slutet av löpningarna så var jag tvungen att gå en stund för att sedan jogga igen tills timern lät. Men någon gång efter fem kilometer så pausades runkeeper och detta märkte jag när jag var klar i spåret. Men samma sträcka så drygt 7 km på nästan samma tid. 
 
Jag måste ha så sjukt dåligt löpsteg och flås eftersom det nästan är samma tid som jag varit iväg två gånger. Pinsamt ju. Men det enda som hjälper är att fortsätta träna. Kroppen är inte var den har varit. En gång i tiden så sprang jag ju varvet , i skolan, på 1 minut och 10 sekunder. Undra vad det skulle bli idag?
 
 
 
 
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0