Happy Easter

 
Denna helgen har vi inte varit hemma, därav ingen som helst aktivitet här på bloggen. Vi sov för första gången borta med Lucas. Och det blev hos mormor och morfar. Han fortsätter nu att sova hela nätterna, jag var dock orolig att han inte skulle göra det nu när vi sov borta men peppar, peppar så har han sovit precis lika bra borta som hemma. Det var först meningen att vi bara skulle sova där en natt men det blev visst två.
 
Skriver mer om helgen imorgon. Men ett litet kort ska jag bjuda på.
 
Lucas fick hans första påskägg i fredags av mormor och morfar.
Det innehöll hans första stora peng. Körkortspengar.
Det ska börjas i tid.
 
 

Tvättmaskinsmonstret tog inte strumpan..

 
Under tiden jag var gravid så var jag ju lite snurrig. Jag tappade bokstavligen bort tre saker. Och saker kan bara inte försvinna. En av sakerna som jag tappade bort var en tröja som jag gillade jättemycket. En enkel vit tröja från H&M. Jag letade igenom varenda låda som jag hade kläder i, på golvet i klädkammaren, ja överallt där jag kunnat tänka mig lägga den. Fick till slut inse, efter två omgångar letande, att den var borta. Att den förvunnit i tvättstugan, att jag glömt den i torkrummet och hittat ett annat hem var det jag satte mina pengar på.
 
Men nu idag, medan Lucas (peppar, peppar) sover, så tänkte jag rensa ut mina arbetskläder då de inte ska användas på länge vad hittar jag inklämd bland kläderna? Jo min vita tröja. Måste ha lagt den på mina arbetskläder medan jag hängde upp andra tröjor på galgar för att sedan gömma den med att lägga på fler arbetskläder. Men den är ändå återfunnen, lagom tills jag kan ha den igen så det var ju roligt.
 
De andra två sakerna som jag tappade bort var ett resårband till byxor så man kunde ha byxorna under graviditeten, de gjorde att jag bara behövde köpa ett par gravidbyxor under hela tiden. Det sista jag tappade bort var en hållare till kameran där jag satte självutlösaren så att den helt enkelt satt fast. Dessa två saker försvann efter tröjan så de dyker väl upp här inom ett par veckor/månader.
 
 

Tur att man bor där man bor.

 
Att bo i en mindre stad har både sina för- och nackdelar. En av nackdelarna är att man måste åka en bra bit för att shoppa då vi bara har ett ytterst fåtal klädbutiker och två skobutiker där skorna oftast är oerhört dyra. En fördel och även nackdel är att man känner igen alla i stan, nästan i kommunen för den delen med. Men något vi inte behöver erfara just här i Strängnäs är att man blir inte bortmotad när man kommer med barnvagnar till caféer. Att det kanske är många så man riskerar att sätta alla i livsfara om det skulle börja brinna är en helt annan sak då lokalerna inte är de största här i stan men det dinns ingen gräns.
 
Och nu ska jag tillägga att jag gillar egentligen ingen av Schulman-bröderna men jag snubblade över hans blogginlägg på en annan blogg jag läser. Här är hans inlägg och man blir ju mörkrädd. Detta är dock skrivet 2009, så det kan ju såklart vara annorlunda idag men det skulle jag inte tippa på.
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0