Graviditetskomplikationer


I måndags, förra veckan, när jag var ledig så tog jag mig i kragen och gick på en nästan 6 kilometer lång, så raskt som jag nu klarar, promenad. Det var otroligt skönt! Men när jag senare på eftermiddagen gick runt i lägenheten så märkte jag att jag hade ont i höfterna och ljumskarna. Inte träningsvärksont utan en annan "smärta". Detta fortsatte på tisdagen och då beslöt jag mig för att ställa in den dagens promenad.

Senare förstod jag att detta kan ha och göra med min oerhört "lugna" foglossning. Har känt mig mer rörlig i bäckenet sedan vecka 10 men inte alls haft ont men för någon vecka sen så började det ömma lite, lite. Och idag s gick jag sakta till jobbet för att prova hur det kändes efter och det var inga problem men nu, ett par timmar senare så gör det återigen ont och jag kan tyvärr inte lyfta tunga burkar och liknande.

Jag ska till barnmorskan på tisdag så då får jag ta upp detta med henne och se vad man kan göra! Ibland så låser sig höften/ryggen och då vill jag inget hellre än att gå till naprapeten och rätta till det men i dagsläget så kanske inte det hjälper alls. Kanske rent av försämrar det? Har läst att man kan hyra ett "bälte" som ska hålla allt på plats så att man kan göra vardagliga saker så jag får som sagt var se vad BM säger. Hon kanske rent utav säger att jag inte ska jobba.. :/ Då vet jag inte vad jag ska göra. Haha. Får väl också kolla hur det går bussar till jobbet så jag slipper gå hela vägen..

älsklingens hemkomst.

 
Idag kommer Henke hem. Jag som var helt snurrig och förvirrad igår på jobbet passade på att kompa idag, trots att jag varit ledig en hel vecka, så att jag skulle hinna städa och överraska honom med att vara hemma.
 
Tyvärr fick jag tråkiga nyheter på morgonen som gör hans hemkomst delad. Är så skönt att han kommer hem men tyvärr så gick hans morfar bort inatt. Så när han väl kommer hem ska vi åka till Mariefred för att tillbringa lite tid med hans familj.
 
Jag som fortfarande tycker det är jobbigt att min farmor gick bort för inte så lång tid sedan tycker det är lika jobbigt detta. Men det var så skönt att ha Henke då, för han förstod om jag var ledsen. Hoppas han känner lika för mig, att jag finns där för att stötta honom.
 
 

lördagen

 
Som jag skrev redan igår så var Ladies Night grymt bra i lördags. Magnus Uggla leverarade totalt och han vra helt klart bäst. Dessa bilder ska bli så roliga att ta ut i pappersformat sen. Vi satt dessutom längst framme vid scenen vilket gjorde att jag kunde använda mitt bästa fasta objektiv. Dock så var jag lite väl ogenerös med en inställnig så en del bilder blev suddiga men fick otroligt mycket bra bilder också. Här kommer ett fåtal utvalda.
 
Jag och min syster.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0