Besiktning av huset

 
Idag blev jag väckt tio över sex och blev alldeles chockad. Tusan jag ska ju få sova länge. Lucas sov och vi skulle åka tio i sju för att besikta vårt blivande hus. Henke fick hämta två mackor till mig som jag åt liggandes i sängen. Halv sju kom Lucas farmor som ställde upp och passade honom under tiden vi var på besiktningen.
 
Inga direkta fel uppkom under de två timmar som besiktningen tog. Vi var inte orliga för att han skulle hitta något men ändå skönt att få den gjord, både för oss och för säljarna sa de, så de kan sälja med gott samvete. Och oj vad jag längtar till september nu. Åh. Ska bli så otroligt skönt att kunna vakna på morgonen och kunna gå ut på vår altan, vår gräsmatta och äta frukost i vårt stora kök eller i uterummet. 
 
Det första vi ska göra om, inte för att något är panik med eller egentligen behöver göras om, är det sovrummet
som Lucas ska få. Det är fina färger idag men jag vill ha vitt med kanske en tapet eller bara vitt med färg på möblerna istället. Vi får se vad det blir tillslut. Men här är några tapeter som vi funderar över.
 
Papegojor i massa fina färger.
 
Randigt i de färger Lucas redan har i sina möbler.
 
Eller grönt med stjärnor, grönt som jag älskar. 
 
Hur det än blir så får jag äntligen fixa till ett barnrum. Här i lägenheten har ju Lucas fått hans första rum men, jag har inte velat göra något då vi bara haft denna lägenhet som mellanlandning. Nu ska tavlor upp, lampor, färg, tapet, mattor. Åh. :) Ett helt hus som vi, eller ja mest jag får bestämma över. Är ju ändå jag som jobbar med det. :)
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen var det vår tur!!

 
Länge har vi letat. Enda sedan vi flyttade senast. Letat efter ett hus där vår familj kan bo och trivas. Och äntligen har vi hittat ett hus. Efter att varit med och budat på flera som känts rätt så var vi återigen kära i ett hus. Denna gången med en massa pirr i magen. Så fort telefonen plingade till i måndags så blev jag så nervös att jag knappt vågat tittat vem som skickat.
 
Och i tisdags kväll så var det i stort sett klart, ingen mer ville vara med och buda. Men först nu så är det helt klart. För nu har vi skrivit det första kontraktet. Vi ska snart flytta igen! Till ett hus. Vårt hus! Överlycklig!
 
 
 
Bilderna är från Hemnet.
 
Flytten blir i höst, i slutet eller början av oktober. Och har vi tur, så vill våra familjer komma och fira jul hos oss i år. För det har varit en dröm. Att jag ska få ha familjerna hemma hos oss och fira jul.
 
Och det innebär att vi bor i den centrala lägenheten i lite mer än tio månader. Och det är tillräckligt. Börjar bli lite livat på de fina sommarnätterna. Nu får vi komma ut lite på landet, men ändå nära stan. Längtar så!
 
 

Dag 16

 
i Helgen tog jag träningsfritt och tänkte inte så mycket på maten. Jo, i lördags åt jag ändå efter schemat fram tills att jag åt lite chips, när jag var hemma själv, då jag fick njuta ifred. Och idag var motivationen som bortblåst. Så fort jag la mig ner för att göra någon övning, ja då kom Lucas och la sig på mig direkt. Visst är det bra med extra vikt men jag får ju inte äta normalt och därför orkar jag inte med det. 
 
Och något som kanske gör att motivationen inte riktigt är där idag är nog Lucas läkarbesök på sjukhuset senare idag. Nu ska det ju inte vara några problem då han faktisktt äter, men tänk om de har något att säga ändå? Så jag ger mig på träningen imorgon igen. 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0