går för fort..


Sista timmarna på sista dagen i maj. Varför går alltid denna månad så fort? Det är
många som fylller år i bekantskapskretsen, alltså finns det mycket att göra. Vädret
brukar ju som det varit bli bättre så man njuter mer och med det så är man iofs
vaken längre så att man får mer av dagarna. Men nu är den snart slut som sagt var.
Men så underbar den har varit.

Three weeks left!


Regn, regn, regn. När ska värmen komma tillbaka egentligen? Så sent som i söndags så var det kanonväder men nu, nu öser regnet ner. Kunderna lyser med sin frånvaro i detta tråkiga väder så dagarna går så oerhört sakta. Men imorgon bli det lite bättre. Då kompar jag ut kl 14. :D Så jäkla skönt!

Och just nu längtar jag så jag skulle kunna dö. Om tre veckor så sitter vi på planet någonstans över Arlanten på väg till New York för att umgås med lilla FisLisa! Åh. Kommer bli såå bra!

the camera

Efter att ha väntat över en vecka så kom det

efterlängtade paketet med min nya kameraremsdekoration

hem på brevlådan. Lycklig.

 

Just nu tittar vi på Sverige-Island. Jag är inte ett dugg intresserad men eftersom jag missade första tio minuterna på Glee och därför frå vänta till kl 23 när det visas igen så blev det fotbollstittande. Och det slog mig precis att det är fyra år sedan det var ett EM (dah.. så har det alltid varit) men då satt jag och min dåvarande bästa vän och kollade på matcherna på storbildskärm i hamnen och spanade på killar. Och nu sitter jag med min alldeleds egna fästman. Det var ju den sommaren som vi började träffas på allvar. ♥

 

 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0