Aaahhhh


Jag har inte orkat att uppdatera sen helgen.

Midsommar var på många sätt underbar, jag blir förvånad om vi inte åker upp dit igen. Alla var så himla goa och snälla och så hade vi så sjukt roligt! Vi åkte ju upp redan i torsdags och gpsen hittade exkat vart vi skulle. Vi satt och pratade en stund och sedan var det dags att sova. Som alltid så vaknar jag och Henke nästan först så jag gick ut och väckte Johanna och Micke. :) Vi åkte ut till den mysigaste lilla ön jag sett vid lunchtid. Killarna badade, vi två tjejer satt i solen, den lilla som ville visa sig. Vi grillade hamburgare och satt sedan och pratade. Sjöng och drack så det stod härliga till också. En perfekt midsommar.

Lördagen då var det vår tur att bli väckta. Vi hade sovit till nio!! Hör och häpna, de fick väcka oss. Inte alls vanligt. Så det vara bara att packa ihop allt och ro över till den andra bryggan för att få skjuts "hem". Väl där blev det silllunch och de flesta som skulle festa kom redan då. Vid elva på förmiddagen. Jag kände mig lite småtrött sen dagen innan så jag gick och vilade en timme. Efter det var det dags för jordgubbar och glass. Och sedan var i stort sett alla där. Då började festen mer på allvar. Sådan skön stämmning och härligt bra musik.

Kunde inte blivit en bättre midsommarhelg!!

Och nu då, jag sitter här hemma och är arg på mig! Jag skulle ha gått upp i morse för att gå ut och gå, men så otroligt lat som jag är så blev det naturligtvis inget av det. Fan! Jag måste verkligen nu!

/A - gå och lägga sig kl 9 så jag kan gå upp kl 6??

And aaway wee goooo!


Snart har jag nog packat allt jag kan tänkas behöva i Sundsvall. Henke han får minsann packa själv. :P Så snart är det dags att åka ner till jobbet för att slita några timmar. Tror det kommer bli en riktigt lugn dag idag med. Men vi får ju färgleveransen idag så lite har vi att göra ändå. Sen om jag verkligen har packat allt, då åker vi direkt efter att jag har slutat. För Henke får fixa det absolut sista vi behöver.

Och med lite tur så får jag innan vi åker, hämta ut mitt "nya" objektiv. Det är ju liksom 3 år äldre än vad jag är! :) Hoppas, hoppas att det är helt, passar min kamera och inte gått sönder under frakt..

/A - see you after the weekend

Dag 2


Nu har vi planer för midsommar. Ska bli så jäkla kul.
Vi kommer att bila upp till Sundsvall för att umgås med Johanna och Micke och många av hans vänner och många uatv deras vänner. Haha. Blev spontant, vi hade ju inte planerat något alls. Känns skönt och kul på samma gång. Vi hade ju några backup planer om vi inte hade hittat på något annat. Men så skrev Johanna att vi också skulle fundera på Sundsvall och sagt och gjort, på torsdag åker vi. Kommer hem på söndag!

Och dagen på jobbet har varit lugn. En bra start på "helvetesveckorna".

/A - kan bli bra..

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0