Inte lång tid kvar

Bara två dagar kvar tills Tom, Elin och Ida börjar flytta. Och 4 dagar kvar tills vi kanske kan börja måla och tapetsera och 5 dagar kvar tills vi vet att vi kan börja med antingen det eller börja flytta in alla våra saker.
Det enda som finns kvar att packa ner är delar av köket. Har packat ner sånt som jag vet att vi inte behöver redan nu. Ska bli underbart att få plocka upp allt igen och hitta en ny plats. :P
Dock så måste ju allt packas ner igen i sommar, ja köket i alla fall, för då ska vi ju renovera det!

Men nu har klockan blivit mycket. dags att gå ner till jobbet. Nej! Cykla såklart!

/A - jag vill börja renovera nu!

Dålig uppdatering

Hela helgen har varit fullspäckad. I fredags kväll var Tom, Elin och Ida över på middag. Den sista parmiddagen i min lägenhet. Var rikigt trevligt med pizza, bra sällskap, en busig Ida och chipsmatande. Och lite huvud-dunk. Inget med alkohol att göra dock. Vårt hem är inte direkt barnsäkert så lilla Ida slog i huvudet ett par gånger i vårt kök. Och jag blev matad med chips av henne senare på kvällen. Och läste Alfons Åberg för henne. :)

I lördags så gick vi upp tidigt för att åka till Järna och besöka Järna Trä. Väl där så köpte Henke en skruvdragare och vi satt med pappa och ritade vårt nya kök som vi ska sätta upp vecka 28 när vi har semester. Blev riktigt bra! Kommer komma bilder på allt senare. Efter Järna så åkte vi till Johan, Alfons och Viktor. Åt lite lunch och åkte sen till Johans garage för att Henke skulle byta bromsbelägg på bilen. Blev en liten fartfylld dag med ett trött slut.
Allt tänkade på pengar och när allt ska göras tar på krafterna..

Och igår så hade jag ställt klockan på halv åtta för att vi hade tvättstugan kl 8. Och vi gick inte upp fören klockan 8. Men då kollade Henke på sin mobil och hoppsan, hejsan, klockan var ju 9!! Det var ju sommartid igår ju. Och vi hade inte fått reda på det av nära och kära och heller inte hört det på radion. De som alltid brukar varna för det innan. Men det löste sig allt ändå. Vi åkte till Västerås vid 10-tiden för att besöka Nisses och försöka hitta ett nytt soffbord. Och det gjorde vi! Plus en spegel som vi ska liggandes i hallen. och när vi kom hem igen så kom Emma, mamma och pappa och hämtade lite saker som Emma ska ha till sin lägenhet. Hon flyttar väl in nu i veckan. Även hon har blivit en stor tjej och ska flytta hemifrån. När vi hade hängt all tvätt sen Thailand (och det var otroligt mycket kläder) så åkte vi ut till Jysk för att se Bernadssons Möbler där vi hittade matta och två sittpuffar. Så det blev mycket shoppande denna helg men nästa helg blir det mer. Då ska vi ju äntligen få börja renovera i nya lägenheten!!! Längtar så otroligt mycket!

/A - snart är väntan över, då börjar slitet.. :)

Packande, planerande och mätande

Imorse så fortsatte jag packa ner lägenheten i flyttlådor. Blev lite skålar och dukar idag plus nästan halva min garderob. En byrå och halva garderoben packades ner i en kartong. Känns riktigt skönt att vi flyttar snart.
Så snart måste vi börja packa ordenligt! Eller, vi kanske inte har så mycket mer i lägenheten? Däremot finns massor i källaren som vi antagligen måste rensa rejält.

Igår så stod jag och tittade på lite tapeter till vardagsrummet. Vi bestämde oss i helgen att vi ska göra om där på en gång medan vi ändå är igång. Så då ska vi måla tak, väggar och sätta upp en fototapet på ena långväggen.
Och det var inte jag som bestämde den. Utan det var Henke. Så nu kan han inte klaga på att jag har bestämt allt i lägenheten! :P Och det känns skönt att göra allt på en gång så slipper man plasta in allt senare och hålla på att flytta runt allting.. Ha fräscht redan från start, utom köket dock, men det ska vi ju rita och fixa med på lördag! :D

Och imorgon kväll har vi bjudit över Tom, Elin och Ida på hemmagjord pizza. Ska bli mysigt och roligt.
Blir nog den sista parmiddagen som vi kommer ha i lägenheten så det är ju dock lite sorgligt för mig då..
Är ju ändå min första, egna lägenhet.

/A - sentimental

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0