Mera bakning.

 
Det har varit ganska tyst från mig som sagt var. Men det ska det bli ändring på, som sagt var. Det är verkligen skönt att få skriva av sig, oavsett vad det handlar om. Tyvärr har även kameran legat mycket i en låda, och det både skäms jag för samtidigt som jag är arg på mig själv att jag inte fotat mer, speciellt Lucas, har inte mycket kort på honom ifrån sommaren till exempel. Tråkigt men sant. Och det ska det också bli ändring på.
 
Därför tänkte jag bjuda på lite bilder från när vi bakade, pepparkakor en dag och så lussebullar en annan dag. Lucas sov när jag gjorde lussebullsdegen och vaknade precis som jag stjälpte upp degen på bänken för att börja knåda och göra bullarna. Typiskt men sånt är livet.
 
 
När vi bakade pepparkakor så var inte Lucas intresserad alls, han hörde ju ordet kakor (som är det enda ordet förutom nej och mamma som han säger) så han ville äta degen bara. Men då vi har pepparkaksformar som ser ut som lastbilar, traktorer, flygplan mm så hjälpte han till att stansa ut figurer en stund i alla fall.
 
 
Jag är en människa som älskar traditioner, så detta är något som jag ska göra med Lucas så länge han vill. Nästa år kommer det nog gå lite bättre dock.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0