What does the fox say?

 
Att jag är nostalgisk är bara förnamnet. I vintras försökte jag leta reda på liknande tomtar som mamma har, alltså de som alltid har stått framme vid jul och som varje julafton lyser upp i mörkret så fint. Jag hittade en. Får ge mig ut och leta mer till nästa jul.
 
Och då jag faktiskt tycker att det var bättre förr så letar jag spel som jag växte upp med. Många finns ju såklart kvar om inte alla men jag vill inte ha de nya modellerna, jag vill att de ska se ut som när jag var barn. Så när jag var på 12 korgar sist så gjorde jag, för min del, ett riktigt fynd!
 
Rävspelet!
 
Jag minns dock inte riktigt hur man ställer upp pjäserna eller spelar heller för den delen, men idag, med den information som finns på internet så slår jag vad om att med en googlesökning så vet jag! Minns inte heller om vi hade spelet hemma eller om det var hos farmor. Men mer än alla pjäser var med och för 10:- så tyckte jag att det var ett riktigt kap. Just nu får det stå framme i vår fejk-Stringhylla som också är ett fynd från 12 korgar. Den visar jag mer sen när jag fyllt upp det så som jag vill ha det. Nu är det bara ett ihop plock av saker.
 
 

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0