Säljhysteri!


Jag funderar på att vara med på en tjejloppis i höst. Få rensa ur kläder son aldrig används och även en massa inredningsprylar som bara står och skräpar. Men jag vet inte hur jag ska göra. Jag är dessutom med i tre stycke "köp & sälj" sidor på Facebook. Och där vill jag inte lägga in kläder för det jag sett är att man aldrig får begagnade "vanliga" kläder sålda. Måste vara oanvänt eller något märke.

Men något som jag tycker är väldigt märkligt är på sidan för barnkläder med tillbehör är att vissa säljer allt. Och då menar jag allt. Kläder, skor, leksaker, böcker ja men allt som har med barn att göra. Jag är såklart med i hop om att göra något fynd men ibland undrar jag varför man lägger upp allt som ens barn haft. Har det inget värde? Visst att om vi får ett till barn och det är en tjej då kan jag tänka mig att sälja en del av Lucas kläder, men tänker man inte på att ens egna barn förhoppningsvis får barn så att de kan få använda deras egna kläder från att de var små. Jag hoppas innerligt att nästa barn blir en tjej, för mamma har så fina klänningar kvar efter mig, Emma och Lisa!

Och böcker som inte ens ser använda ut säljer folk också. Alla böcker som vi får eller köper kommer Lucas få sedan till hand barn. Om han får några. Jag tror att detta mest beror på att få tag i snabba pengar, platsbrist tror jag inte på.. Jag är inte den som är den heller utan säljer sådant vi, jag och Henke, inte har plats med eller användning för längre. Men det handlar mest om att få en stil hemma som passar oss och inte en massa olika stilar..

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0