Julen 2014

 
För oss blev inte denna jul riktigt som vi tänkt oss. Det började redan tre veckor innan jul. Då blev Lucas låg i hans värden. Inget hände sen på över två veckor, då han fick lite feber den 19 december. Jag tänkte tusan inte chansa denna gång, utan valde att åka in direkt med honom till sjukhuset. Där blev vi kvar till måndagen och fick därefter åka in varje dag till sjukhuset för blodprover och antibiotika. Vi fick dela upp julfirandet från att vara här på juldagen till att åka till Mariefred på juldagen till Henkes familj och sen bjuda hem min familj i lördags. Men till slut fick vi fira jul och det är huvudsaken.
 
En tomtenisse som jag virkat och gett till mamma i julklapp. Jag måste virka en till
när jag ser hur fin den faktiskt blev. Mönster är härifrån.
 
Nu ser vi fram emot ett bättre år än vad 2014 har varit. Det har funnits glimtar av lycka, hopp och roligheter men de överväger just nu inte allt det dåliga som vi och framförallt Lucas har varit med om.
 
2015 ska ändå vara året då Lucas blir frisk, i alla fall avslutar hans cancerbehandling, Lucas fyller 2 och det största är att vi ska gifta oss.
 
Gott Nytt År!
Benga
2015-01-01 @ 00:37:38

Gott Nytt år på er allihopa ni kommer att få ett fantastiskt 2015 när ni nu ska bli en Familj Östergren. Grattis på er ser i fram emot bröllopet

Anna
2015-01-01 @ 17:54:45
URL: http://www.heuteitsmeintag.blogg.se

Hej!
Usch vad jobbigt men huvudsaken är ju att Lucas mår bra. Gott nytt år på er och stort grattis till det kommande bröllopet! Kram

Svar: Tack detsamma Anna!!! Kram
Amanda

Martina
2015-01-16 @ 19:34:11

Vilken superfin tomte!!! Jag har lagt ner virkningen men jag hoppas jag får lust att börja igen! Nu släktforskar jag på kvällarna istället ;-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0