Dålig uppdatering

Hela helgen har varit fullspäckad. I fredags kväll var Tom, Elin och Ida över på middag. Den sista parmiddagen i min lägenhet. Var rikigt trevligt med pizza, bra sällskap, en busig Ida och chipsmatande. Och lite huvud-dunk. Inget med alkohol att göra dock. Vårt hem är inte direkt barnsäkert så lilla Ida slog i huvudet ett par gånger i vårt kök. Och jag blev matad med chips av henne senare på kvällen. Och läste Alfons Åberg för henne. :)

I lördags så gick vi upp tidigt för att åka till Järna och besöka Järna Trä. Väl där så köpte Henke en skruvdragare och vi satt med pappa och ritade vårt nya kök som vi ska sätta upp vecka 28 när vi har semester. Blev riktigt bra! Kommer komma bilder på allt senare. Efter Järna så åkte vi till Johan, Alfons och Viktor. Åt lite lunch och åkte sen till Johans garage för att Henke skulle byta bromsbelägg på bilen. Blev en liten fartfylld dag med ett trött slut.
Allt tänkade på pengar och när allt ska göras tar på krafterna..

Och igår så hade jag ställt klockan på halv åtta för att vi hade tvättstugan kl 8. Och vi gick inte upp fören klockan 8. Men då kollade Henke på sin mobil och hoppsan, hejsan, klockan var ju 9!! Det var ju sommartid igår ju. Och vi hade inte fått reda på det av nära och kära och heller inte hört det på radion. De som alltid brukar varna för det innan. Men det löste sig allt ändå. Vi åkte till Västerås vid 10-tiden för att besöka Nisses och försöka hitta ett nytt soffbord. Och det gjorde vi! Plus en spegel som vi ska liggandes i hallen. och när vi kom hem igen så kom Emma, mamma och pappa och hämtade lite saker som Emma ska ha till sin lägenhet. Hon flyttar väl in nu i veckan. Även hon har blivit en stor tjej och ska flytta hemifrån. När vi hade hängt all tvätt sen Thailand (och det var otroligt mycket kläder) så åkte vi ut till Jysk för att se Bernadssons Möbler där vi hittade matta och två sittpuffar. Så det blev mycket shoppande denna helg men nästa helg blir det mer. Då ska vi ju äntligen få börja renovera i nya lägenheten!!! Längtar så otroligt mycket!

/A - snart är väntan över, då börjar slitet.. :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

amanda

min verklighet och när verkligheten är orättvis

RSS 2.0